Speltips 3/10: Vem vinner derby della Scala?

Match: Chievo Verona – Hellas Verona
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 20:45 – Lördag 3/10

Chievo Logo               Hellas Verona Logo

Det vankas Verona-derby i norra Italien under kvällen och det blir en intressant match där hemmalaget Chievo inlett säsongen riktigt bra medan Hellas Verona ännu inte vunnit efter sex spelade omgångar. Man trodde att förutsättningarna skulle vara annorlunda men Chievo har fått behålla stor del av ryggraden från förra säsongen samtidigt som man lagt till mycket kvalitet och erfarenhet i exempelvis Valter Birsa, Giampiero Pinzi och Lucas Castro.

Motstånder har varit tufft och insatserna imponerande. På hemmaplan har man inkasserat säsongens enda förlust mot Inter (0-1) vilket i sig inte är något att skämmas för. Utöver det har man krossat Lazio (4-0) och slagit Torino (1-0) på hemmaplan medan man på bortaplan slagit Empoli (1-3) och spelat oavgjort (1-1) mot både Juventus och Sassuolo. Man kommer in i derby della Scala med ett stort självförtroende, hemmaplansfördel och en i stort sett skadefri trupp.

Värre står det till med kvällens motståndare och lokalkonkurrenten Hellas Verona. Man har hela 7 spelare på skadelistan där Luca Toni, Pazzini och Gomez normalt är tunga pjäser offensivt. Luca Toni ordnade ju 22 mål på egen hand förra säsongen och med Pazzinis och Gomez insatser gjorde man tillsammans 30 mål på 60 starter. Defensivt är det framför allt mexikanen Rafael Marquez man kommer sakna. Man har mött Roma, Inter och Lazio utan att imponera och har ännu inte vunnit. Den här matchen kommer man antagligen spela med yttern Jankovic som anfallare.

Visst, det är ett derby och man kan argumentera för att allt kan hända. Faktum är dock att hemmalaget imponerar och bortalaget gör det inte. Skadesituationen gör det inte lättare att ha någon tilltro till gästerna och om man behåller kylan ska Chievo kunna vinna bekvämt här. Man får 2,10 i odds hos ComeOn som också har den bästa välkomstbonusen någonsin för nya medlemmar. Här kan man välja mellan att sätta in 100 kr och få 500 kr att spela för, eller sätta in 3000 kr och dubbla pengarna.

Speltips: Chievo vinner till oddset 2,10
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100kr, spela för 500kr!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*