Speltips: 3/1: New York Giants – Philadelphia Eagles

Match: New York Giants – Philadelphia Eagles
Marknad: Spread (Vad innebär spread?)
Spelstopp: 19:00 – Söndag 3/1

New York Giants Logo               Philadelphia Eagles Logo

Det blir inget slutspel för varken Giants eller Eagles. Båda lagen ser dessutom ut att stå inför stora förändringar inför nästa säsong. För Eagles verkar de ha börjat redan nu.

De goda nyheterna för New York Giants är att deras stjärnreceiver Odell Beckham är tillbaka efter avstängning och ska enligh uppgifter spela mot Philadelphia. De dåliga nyheterna är att deras defense verkar vara precis så dåliga som de varit hela säsongen och dessutom verkar ha ont om safties tillgängliga till matchen. Eli Manning har fortfarande problem med ett stort antal interceptions, men överlag har Giants en godkänd offensiv, speciellt när Odell Beckham är tillgänglig. Head coachen Tom Coughlin riskerar att förlora jobbet och en seger vore viktigt för att förbättra sitt CV när han söker andra jobb. Det är också sista chansen för en hel del spelare i Giants defense att visa att de håller i NFL, Giants defense har stundtals varit så uselt att fler av dem riskerar att helt bli utan kontrakt nästa säsong.

För Philadelphias del har förändringarna redan börjat. Chip Kelly fick sparken efter förra matchen och nu väntar nya tider för laget. Självklart innebär de även förändringar för den mängd spelare som handplockats för att passa in i hans system, inte minst QBn Sam Bradford. Vi ser ett scenario framför oss där det kommer att roteras en del, för att ge spelare chansen att visa att de vill vara kvar i Philadelphia framöver.

Vi tror att Giants utnyttjar det oroliga läget i Eagles och vinner med minst en touchdown, det skulle innebära att de täcker spreaden på 5.5 poäng.

Speltips: New York Giants -5.5 till oddset 1,961
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*