Speltips 3/1: Cleveland Brown – Pittsburgh Steelers

Match: Cleveland Brown – Pittsburgh Steelers
Marknad: Spread (Vad innebär spread?)
Spelstopp: 19:00 – Söndag 3/1

Cleveland Browns Logo               Pittsburgh Steelers Logo
Pittsburgh Steelers är storfavoriter när de åker till Ohio för att möta Cleveland Brown i sista omgången av grundserien. För Pittsburghs del är det en slutspelsplats på spel, medan Cleveland inte har något att spela för.

Det blev en tung säsong (som vanligt) för Cleveland. ”Johnny Football”, Johnny Manziel, ser allt mer ut att sälla sig till skaran av QBs som dominerade i college men som inte kan ta nästa steg. Inför säsongen petades han till förmån för veteranen Josh McCown. Nu är båda dessa borta då McCowns säsong tog slut redan i november på grund av skada och Manziel drog på sig en hjärnskakning efter förra matchen. I ett lag som saknar stjärnor på offense blir det så klart en försämring då tredjevalet, Austin Davis, tar över. Att man dessutom inte har något att spela för gör att Cleveland antagligen får avsluta säsongen med bara 3 segrar.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Pittsburgh har haft en del skadeproblem under året och tappade ligans kanske bästa runningback efter halva säsongen, då Le’Veon Bells säsong tog slut. Men i övrigt verkar man nu ha övriga förstaval tillgängliga. Kombinationen Ben Roethlisberger som QB och Antonio Brown som WR verkar för tillfället vara det främsta offensiva vapnet, men man har 3 andra receivers som tagit emot minst 500 yards den här säsongen och DeAngelo Williams ger dem en fullgod RB som kan springa till sig yards när det behövs. Svagheten är som tidigare defense, men frågan är hur prövade de blir av Cleveland? Cleveland har trots allt ett av ligans sämsta offense.

Det är ganska stort handikapp i mtchen, 11 poäng, men vi tror att Pittsburgh ska leva upp till det. De ska vinna den här matchen med minst 2 touchdowns marginal.

Speltips: Pittsburgh Steelers -11 till oddset 1,952
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*