Speltips 30/9: CSKA Moskva – PSV Eindhoven

Match: CSKA Moskva – PSV Eindhoven
Marknad: Asian Handicap (Vad innebär asian handicap?)
Speltips: PSV +0.5
Odds: 2,15
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 30/9
Spelbolag: 24hbet

              
För speltips för hockey så har spelbloggare.se ett tips för Luleå – Karlskrona.

Det är dags för andra omgången i Grupp B av Champions League. CSKA Moskva försöker ta sina första poäng när de möter PSV, som stal 3 poäng i sin första match.

CSKA och PSV hade liknande taktik i sina första matcher. Båda lagen satsade på att försvara sig och kontra. PSV lyckades fullt ut mot Manchester United och vann med 2-1 på hemmaplan, medan CSKA förlorade med 1-0 borta mot Wolfsburg. Det gör att CSKA är tvungna att gå för 3 poäng här om det ska realistisk chans att gå vidare, för sedan väntar dubbelmöte med Mn Utd, som verkar ha hittat formen igen. Frågan är om CSKA kan föra spelet och luckra upp PSVs försvar? Dessutom är trion Akinfeev, Berezutski och Eremenko tveksamma till spel på grund av skador och testas sent. Alla tre ingick i startelvan mot Wolfsburg.

Även PSV har problem med skador, där främsta avbräcket är att Luuk de Jong inte kommer att spela mot CSKA. Även om han inte gjorde något av målen mot United så är han deras stora skyttekung och det försvagar deras offensiv. Men PSV har nog ändå taktiken klar för sig, det är samma defensiv och kontringar de spelade i första omgången som gäller igen.

Vi tror inte att CSKA har de offensiva kort som krävs för att föra spelet här och väljer de att ta ett steg tillbaka så kommer PSV att vara nöjda med att spela för en poäng, CSKA kommer inte att få spela den kontringsfotboll de vill. Spelet på PSV +0.5 känns lockande då det är ett fint odds för att PSV ska klara att spela oavgjort eller vinna den här matchen. Skulle dessutom CSKA få spela utan alla de tre spelare som ska testas för skador så lockar oddset på att PSV vinner, som ett chansspel.

Speltips: PSV +0.5 till oddset 2,15 på 24hbet.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*