Speltips 30/12: Celta Vigo – Athletic Bilbao

Match: Celta Vigo – Athletic Bilbao
Marknad: Asian HandicapIntroduktion till AH!
Spelstopp: 20:30 – Onsdag 30/12

Celta Vigo Logo               Athletico Bilbao Logo

Sugen på speltips från JVM i hockey? Spelbloggare.se har ett ute för Sverige mot Danmark.

Det har varit lite oddsrörelser här men oddset vi erbjuds nu är fortfarande i saftigaste laget när Celta Vigo tar emot Athletico Bilbao. Celta Vigo har överraskat alla så långt och efter 16 spelade omgångar ligger man på en fjärdeplats med möjlighet för spel i Champions League nästa säsong. Man ligger bara 2 poäng efter Real Madrid och 4 poäng bakom serieledance Barcelona och tabelltvåan Atletico Madrid, dock med en match mer spelad än Barcelona. Man hade ett fint spelschema i början av säsongen där man mötte alla de 3 lag som idag ligger i botten av tabellen. Med gott självförtroende slog man av bara farten också Sevilla och Barcelona. Man har fått bekänna färg sen dess med storstryk mot både Real Madrid och Valencia på hemmaplan samt borta mot Deportivo. När nu skador härjar och försäljning av lagets kapten är officiell är frågan om man kan fortsätta överraska?

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Athletic Bilbao har inte haft ögonen på sig i lika stor utsträckning men efter en dålig start på säsongen har man nu en fin svit av bra resultat bakom sig och man flyter med bakom den absoluta toppen, just nu på en sjundeplats i tabellen. Resultaten senast 11 matcherna är 6-3-2 och medan försvarsspelet fungerar bättre än bra med 5 hållna nollor är det offensiva spelet som imponerat mest på oss sista tiden. Förutom gamle Aduriz på topp som gjort 10 mål framåt kommer det numera mål från alla håll och kanter med mål från 5 olika spelare bara i de sista matcherna.

Även om Celta Vigo på pappret har den bästa dagsformen är detta för oss två lag som är på väg åt motsatta håll i form och så småningom i tabellen. Lagen man mött sista tiden är sämre lag än Athletic och utan sin bäste målskytt och assistkung i en skadad Nolito (8 mål – 5 assist) samtidigt som lagkaptenen Augusto är klar för Atletico Madrid och inte kommer spela, tror vi at Ahletico en normal dag är numret för stora. Kanske kan Guidetti få laget att fortsätta att tro men en försäljning av sin kapten kan mycket väl också leda till sämre moral bland spelarna.

Speltips: Athletic Bilbao (asian 0:0) vinner till oddset 2,12
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*