Speltips 30/11: Bolton Wanderers – Brentford

Match: Bolton Wanderers – Brentford
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Spelstopp: 20:45 – Måndag 30/11

Bolton Wanderers Logo               Brentford FC Logo

Ute efter speltips från Serie A? Spelbloggare.se har ett ute för Sassuolo mot Fiorentina.

Måndag kväll ska tabelljumbon Bolton Wanderers ta sig an tabellelvan Brentford på Macron Stadium. Sen Shola Ameobi värvades in för att rädda kontraktet har man gjort framsteg med 3 oavgjorda resultat i sina senaste 5 matcher. Problemet är att det inte är på grund av målproduktionen framåt utan snarare att man håller någorlunda tätt bakåt. 24 mål baken är lika många som gästerna Brentford på elfte plats har. 11 mål framåt på 17 matcher och 2 mål på de 5 matcher Ameobi varit en del av truppen, är under all kritik.

För Brentfors del ser det bättre ut. Lee Carsley tog över laget 28 september och man inledde med 2 raka förluster mot kompetent motstånd. Sen dess har man resultatraden 5-1-1 med målskillnad 11-5. Motståndet har inte varit av den tuffaste sorten men resultaten har ändå varit övertygande. Enda förlusten kom mot topplaget Hull City med 0-2 på hemmaplan. Man hade 0-0 fram till 67’e minuten när ettan kom.

Brentford har 2-1-0 och 6-1 i målskillnad i sina senaste 3 bortamatcher. Bolton har 0-2-1 i sina senaste 3 hemmamatcher, med 1-2 i målskillnad. Vi tror Brentford ska ha goda chanser att vinna här men vi säkrar upp ett eventuellt oavgjort resultat med spelformen asian handicap. Spelbolagen värderar chanserna lika och vi får därmed fina 1,980 i odds på att Brentford vinner, med en försäkring om pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

Speltips: Brentford asian 0:0 vinner till oddset 1,980
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*