Speltips 30/1: Werder Bremen – Hertha Berlin

Match: Werder Bremen – Hertha Berlin
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 15:30 – Lördag 30/1

              
Pál Dárdai har verkligen satt sin prägel på Hertha Berlin och för första gången på många år finns det ett lag från huvudstaden med i toppstriden. För Werder Bremen har däremot säsongen varit ett stort misslyckande och målet nu är att undvika nedflyttning.

Werder Bremen befinner sig i botten och parkerar just nu på negativ kvalplats på 16:e platsen i tabellen. I stora drag har de två problem den här säsongen, de släpper in för många mål, bara Mönchengladbach har släppt in fler, och de tar alldeles för få poäng på hemmaplan. De 4 poäng de tagit på 8 hemmamtcher gör dem till seriens sämsta hemmalag. Enda hemmasegern hittills tog man i Augusti förra året, sedan har man gått bet.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Hertha verkar ha tagit till sig taktiken från sin ungerske tränare. Defensiven sätts i första rummet och efter en 2-0 förlust på bortaplan mot Bayern München har laget 3 segrar och 1 oavgjord match. På dessa 4 matcher har man gjort 8 mål och bara släppt in 1. I Kalou och Ibišević har man dessutom ett anfallspar som kan hitta målet när det behövs. Efter Mönchengladbach förlust under fredagen har Hertha dessutom chansen att försöka öppna upp en större lucka ner till fjärdeplatsen.

Vi tror inte att Werder Bremens dåliga trend på hemmaplan bryts här. Hertha Berlin är ett för bra lag för att gå bort sig eller ge bort några frilägen. Vi tror att framgångsvågen fortsätter för Pál Dárdai och att han leder Hertha till 3 nya poäng på Weserstadion .

Speltips: Hertha Berlin vinner till oddset 2,85
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*