Speltips 30/1: Phoenix Suns – Chicago Bulls

Match: Phoenix Suns – Chicago Bulls
Marknad: Spread
Speltips: Suns (-5,5)
Odds: 1,952
Spelstopp: 04:35 – Lördag 31/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Phoenix Suns Logo               Chicago Bulls Logo
Phoenix Suns (27-20, 14-9 hemma) har vunnit 6 av de 10 senaste och man har delat de 4 senaste 2-2 hemma. Det har vart matcher mot tuffa lag som Washington och Portland. Ikväll tar man emot Chicago (30-18, 17-7 borta) och vi ser goda förutsättningar för en vinst. Man har vunnit 8 av 10 hemma efter att ha startat 6-7, och man snittar 112.8 poämg per match i det svepet. Senaste tiden har mönstret varit en klar ledning för att senare tappa vilket mna måste undvika nu. Istället bör man kunna ta vara på en extra dag ledigt medans Bulls förlorade en tung match i dubbel övertid mot Lakers igår.

Chicago är ett frustrerande lag att följa, när man tror de hittat spelet och ska gå på en ordentlig run så tar de 2 steg bakåt igen. Efter att ha stått för kanske säsongens bästa insats när man slog Golden State borta följdes det igår upp med vad som kan vara säsongens sämsta insats när man förlorade mot Los Angeles Lakers. Viktiga Derrick Rose var 7 av 26 med 5 turnovers och måste spela på topp om såna här bortamatcher ska vinnas. Bulls är endast 7-6 när man spelar andra dagen i rad och nu hade man dessutom 2 övertidsperioder igår.

Känns som en hyffsat jämn match men ett något fräshare Suns borde klara detta mot Bulls som kan känna av gårdagen i benen. Spread på 5.5 känns rimlig att täcka i kvällens speltips.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*