Speltips 30/1: Bortaskalp för Watford?

Match: AFC Bournemouth – Watford FC
Marknad: Asian 0:0
Speltips: Bournemouth(0)
Odds: 3,00
Spelstopp: 20:45 – Fredag 30/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr insättningsbonus för nya spelare!

AFC Bournemouth Logo                Watford FC Logo

Bournemouth åkte ut ur cupen senast efter 2-1 borta mot Aston Villa och kan nu fokusera enbart på att plocka poäng i Championship. De toppar just nu tabellen på 51 poäng med bättre målskillnad än Derby. Även om de gjort det bra och ligger där de ligger så har det sett skakigt ut på sistone. Förlust borta mot Leeds med 1-0 i senaste omgången och ett par matcher innan dess fick de stryk hemma mot ett starkt Norwich, 1-2. Motståndet har varit förhållandevis starkt men faktum är ändå att de släppt in minst två mål i 6 av de 7 senaste hemmamatcherna i alla tävlingar och 5 av de 6 senaste i Championship.

Watford parkerar på plats 6 i tabellen på 47 poäng och nästan lika bra målskillnad som Bournemouth. Med en seger i dag kan de känna lukten av platserna som ger direktkvalificering till Premier League. De har också delvis haft det knackigt i år då de åkte ut ur FA-cupen borta mot Chelsea, 3-0, och i nästa omgång fick stryk 3-1 borta mot Huddersfield. Därefter har de vaknat rejält genom att slå Charlton med 5-0 hemma för att följa upp med en 7-2 seger hemma mot Blackpool. Nigerianske Ighalo som är på lån från Udinese har dunkat in hälften av målen på egen hand.

Poängmässigt är det ganska jämnt men jeg tycker formkurvorna ändå pekar lite åt var sitt håll. Bournemouth har inte slagit Watford i de 5 senaste matcherna de mötts och det känns som att de kan få det tufft ikväll igen och favoritskapet har blivit alldeles för stort. Vi spelar Watford asian 0:0 till fina 3 gånger pengarna!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*