Speltips 29/9: BATE – Roma

Match: BATE – Roma
Marknad: 1-x-2
Speltips: Roma vinner
Odds: 1,90
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 29/9
Spelbolag: ComeOn

               Roma Logo
För fler Champions League speltips kan ni besöka spelbloggare.se som har ett tips för Maccabi Tel-Aviv – Dynamo Kiev.

 

Vitryska BATE tar emot Roma i Champions League gruppspelet på tisdagkvällen. Båda lagen jagar sin första seger i Grupp E.

BATE leder serie med betryggande 12 poäng i Vitryssland, så det finns hopp gott hopp för dem om att kvala till Champions League även nästa säsong. Men det får anses vara en bedrift bara att ta sig vidare från kvalet och i första matchen mot Bayer Leverkusen märktes det att laget inte riktigt är på den nivå som krävs för att kunna ta upp kampen om slutspelsplatserna. De har dock visat att de kan ta poäng och till och med vinna på hemmaplan i tidigare upplagor av Champions League.

De segrar de har tagit har dock varit mot lag som är någon storlek mindre än Roma. Till och med ett som Roma saknar både Totti och Džeko känns som en nivå bättre än BATE. Vi skulle dock inte ge oss in på några spel på handikapp här. Vi tror att Roma kommer att göra vad som krävs och till oddset 1,90, som man kan hitta på ComeOn, så känns de riktigt spelvärd. Men någon utklassning tror vi inte att det blir.

Speltips: Roma vinner till oddset 1,90 på ComeOn.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*