Speltips 29/11: Tottenham – Chelsea

Match: Tottenham – Chelsea
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 13:00 – Söndag 29/11

Tottenham Hotspur Logo               Chelsea FC Logo

Ute efter speltips från Serie A? Spelbloggare.se har ett ute för Frosinone mot Verona.

Första matchen från Premier League under söndagen blir ett mycket intressant Londonderby. Efter en trevande start i början av säsongen har Tottenham nu fått upp farten ordentligt. Från 0-3-1 de 4 första matcherna är man nu obesegrade i 9 raka matcher med resultatraden 6-3-0. Harry Kane började göra mål sent i ligaspelet även förra säsongen då han fick sitt stora genombrott och gjorde 21 mål i ligan. Efter en riktigt seg start på den här säsongen har han nu kommit igång rejält och gjort 9 mål i sina 7 senaste tävlingsmatcher. Då Leicester och Manchester United kryssade i seriefinalen igår har Tottenham möjlighet att hänga på den absoluta toppen vid en eventuell seger.

Chelsea kan möjligtvis vara på gång efter att man vunnit två raka matcher sen landslagsuppehållet, 1-0 mot Norwich och 0-4 mot Maccabi Tel Aviv. Vi tror dock motståndet har en del att säga om resultaten och det faktum att tidigare Chelsea-spelaren Ben Haim fick sig själv utvisad efter 40 minuter spelade i Champions League. Det här blir ett riktigt tufft test för en pressad Mourinho med trupp, som kan visa hur resten av säsongen kan vara på väg. Man har trots allt förlorat 3 av sina 4 senaste ligamatcher, 7 av 13 totalt och ligger först på femtonde plats i tabellen.

I Tottenham saknas Alli genom avstängning och för Chelsea saknas Terry med skada från CL-spelet.Visst kan Chelsea möjligtvis vara på gång men om man ser på förutsättningarna inför den här matchen som en neutral åskådare måste man kunna se överoddsen som erbjuds i Tottenham hos världens största spelbolag, Bet365. Tottenham vann dessutom det samma mötet ifjol med 5-3. Då det är lite vinna eller försvinna för Mourinho behöver han segrar och det kan därför bli böljande fotboll på slutet vid oavgjort. Vi väljer därför den raka ettan istället för att spela någon form för asian här.

Speltips: Tottenham vinner till oddset 2,60
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*