Speltips 29/1: Mainz 05 – Borussia Mönchengladbach

Match: Mainz 05 – Borussia Mönchengladbach
Marknad: Draw No Bet
Spelstopp: 20:30 – Fredag 29/1

               Borussia Mgladbach
Två lag i topp 8 av Bundesliga möts under kvällen när Borussia Mönchengladbach åker till Mainz för att försvara den Champions League plats de just nu innehar genom sin 4:e plats. Mainz ser å sin sida chansen att klättra i tabellen och lägga sig i kampen om Europaplatserna på allvar.

Mainz inledde återstarten av Bundesliga med en förlust mot Ingolstadt på bortaplan senast. Det krävdes en straff för att Ingolstadt skulle göra mål, men Mainz problem är att man själva inte skapade några direkt farliga chanser. Det innebar ävan att man fortsatte den dystra sviten från December förra året, då det var tredje raka ligamatchen man spelade utan att göra mål. Yunus Malli och Yoshinori Mutō har stått för 15 av lagets 23 mål den här säsongen, men ingen av dem har gjort mål i en seriematch sedan 28:e November.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Borussia Mönchengladbach har inte samma dystra målfacit, men efter skrällen i början av December, när de gav Bayern München deras enda förlust så här långt, så har de gått på en del minor. Även när man har vunnit så har man också släppt in lite får många mål bakåt. De 13 mål man släppt in på de 5 senaste matcherna i Bundesliga är klart flest av alla lag. Men deras räddning kanske är Mainz oförmåga att sätta sina chanser. Framåt förlitar man sig mycket på Raffael, då de dyra anfallarna Drmic och Hazard man köpte in inför säsongen inte gjort något avtryck än. Raffael var också den som gjorde det enda målet i 1-3 förlusten mot Borussia Dortmund senast.

Oddssättarna håller Mainz som en knapp favorit här, men vi tror att om något av lagen vinner den här matchen så är det Mönchengladbach. Det finns dock en överhängande risk för att det slutar oavgjort, men när vi hittade fina 1,95 gånger pengarna för Draw No Bet på 24hbet så blir det spel.

Speltips: Borussia Mönchengladbach Draw No Bet till oddset 1,95
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*