Speltips 29/1: Los Angeles Lakers – Chicago Bulls

Match: Los Angeles Lakers – Chicago Bulls
Marknad: Spread
Speltips: Chicago(-5,5)
Odds: 1,55
Spelstopp: 04:35 – Fredag 30/1
Spelbolag: Bet365

Los Angeles Lakers Logo               Chicago Bulls Logo

Dags att blicka fram mot en ny natt på andra sidan atlanten. Igår var det lite stolpe ut då 2 av våra spel missade med en futtig poäng. Los Angeles Lakers (12-34, 6-17 hemma) kommer in med 9 förluster i rad och senast hemma mot Washington tappade man en 19 poängs ledning. Man snittar 88.9 poäng i de 9 förlusterna och man har tappat 5 raka hemma. Idag kommer Chicago Bulls (30-17) på besök och vi räknar med att Lakers får det svårt. Man har också förlorat 3 raka mot Bulls.

Chicago är ett lag som vi diskuterade hade gjort en vändning från sin dåliga trend när vi trodde på dem mot Miami. Då blev det istället Hassan Whiteside som hittade 14 poäng, 13 returer och 13 blocks! Men vi tror ändå att vi var rätt ute och att komma till Golden State senast och bryta deras svit på 17 raka vinster är stark och borde stärka självfötroendet. Det blir också ett återbesök för Gasol som vann 2 mästerskap med Lakers. Gasol har en bra säsong och snittar 18.3 poäng och 11.9 returer.

Lakers är ett lag helt under isen och Chicago kommer in stärkta från senaste matchen. Dock har Chicago varvat bra med dåligt så vi flyttar spreaden till -5.5 vilket borde klaras utan problem.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*