Speltips 29/1: Indiana Pacers – New York Knicks

Match: Indiana Pacers – New York Knicks
Marknad: Spread
Speltips: New York (+8,0)
Odds: 1,952
Spelstopp: 01:05 – Fredag 30/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Indiana Pacers Logo               New York Knicks Logo

Indiana Pacers (161-31, 8-12 hemma) är just nu ett av ligans formsvagaste lag. Man kommer in med 2 segarar på de senaste 10. Man har förlorat sina 3 senaste hemma. Just nu ligger Indiana på 12e plats i East och sist i Central divisionen. C.J. Mills väntas missa en tredje rak match på grund av skada. Man skjuter 25.6% från trepoängare och försvaret släpper allt som oftast till 100+ poäng.

New York Knicks (9-37, 3-20 borta) har haft en riktigt usel säsong och såg ett tag ut som man skulle sätta en hel drös med bottenrekord. Nu har man plötsligt börjat spela försvar och har vunnit 4 av 5. Lite extra vila hjälpte säkert och en avsaknad av Kevin Durant men ändå en stark seger mot Oklahoma senast. Knicks är notoriskt dåliga när man spelar 2 nätter i rad med 1-10, men det är mer en reflektion av en dålig säsong än att det är svårt att spela 2 i rad. Senaste 5 matcherna släpper man till 91.4 poäng, ner från 101.7 poäng fram till dess. Man assisterar nu också runt 70% av alla poäng vilket är mer än 10% upp.

Två lag som inte har haft en bra säsong och i grunden är Indiana snäppet bättre men form är viktigt och vi tror New York behåller sitt momentum. Vi håller faktiskt New York som knappa favoriter så +8 är ett bra spel i natt.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*