Speltips 29/1: Athletic Bilbao – Malaga

Match: Athletic Bilbao – Malaga
Marknad: Asian över/under
Speltips: Över 2,0 mål
Odds: 1,85
Spelstopp: 22:00 – Torsdag 29/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr insättningsbonus för nya spelare!

Athletico Bilbao Logo               Malaga Logo

Athletic Bilbao verkar få koncentrera sig på att hålla sig kvar i La Liga i år snarare än att utmana om några europaplatser. De ligger på 13:e plats i tabellen med 4 poäng ner till nedflyttning och bara 16 mål gjorda framåt. I kväll ska de försöka avancera i cupen genom att slå Malaga i kvartsfinalens andra runda. Första matchen slutade 0-0 och om de skulle släppa in ett mål blir det tufft, för då måste det göras mål för att överleva. Malaga var också laget man mötte senast i ligan och det mötet slutade 1-1 efter två snabba mål i mitten av andra halvlek. I turneringens åttondelsfinal vann man något överraskande med hela 4-2 borta mot Celta Vigo för att sedan förlora med 2-0 hemma och därmed klara sig vidare på bortamålsregeln.

Malaga har haft ett dystert år så långt med bara en vinst i cupen mot Levante. I resterande 6 matcher har det blivit 3 förluster och 3 oavgjorda då de släppt in alltför mycket bakåt. Innan dess gick det riktigt bra och man parkerar fortfarande på 7:e plats i ligan vilket blivit något av ett ingenmansland. 6 poäng upp till plats nummer 6 och europaspel medan första lag att hota placeringen ligger 5 poäng bakom. Det finns inga bekräftade startelvor än men jag förutsätter att både Camacho (2 mål) och Garcia (4 mål) är tillbaka in i laget.

Malaga känns underskattade i den här matchen på förhand och jag tror fort att dom kan lösa det här spelet på egen hand. Över 2.0 asian känns dock som ett säkrare spel till marginellt bättre odds än asian-alternativet på Malaga. Vi spelar hos Bet365.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*