Speltips 28/4: BK Häcken – Gefle IF

Match: BK Häcken – Gefle IF
Marknad: Draw No Bet
Spelstopp: 19:00 – Torsdag 28/4

Häcken               Gefle IF

Det är två lag i botten av tabellen som möts under torsdagen på Bravida Arena. Både Häcken och Gefle står på 1 seger efter de första 5 omgångarna och lagen har dessutom gjort minst antal mål i serien, 4 mål var.

Häcken gjorde en bra försäsong och spelade till sig en finalplats i Svenska Cupen. Det började talas om dem som en dark horse, som kunde ”göra en Norrköping”. Men sedan började skadeproblemen poå allvar och efter den inledande segern mot Elfsborg har nu laget 4 raka uddamålsförluster i serien. Till matchen mot Gefle är Jeremejeff och Arkivuo tillbaka och konkurrerar om en startplats, men man saknar fortfarande Mashamaite, Schüller, Ericsson och potentiella skytteligavinnaren Paulinho. I den här matchen är dessutom Abubakari avstängd.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Gefle har lyckats spela oavgjort 2 matcher i tillägg till den seger man tog i bortamatchen mot Sundsvall. Det innebär att man har 5 poäng och inte fått riktigt samma krisstämpel som Häcken, dessutom var förväntningarna lägre på Gävlelaget. Man väntar dock fortfarande på första målet från Oremo, som sågs som skyttekungebn som skulle rädda många poäng under säsongen. Till matchen mot Häcken så saknar man Bååth, Bellander och Rafn. Det är bara Bååth som varit ordinarie under inledningen, så man har ett mer positivt läge än Häcken när det gäller frånvarande tilltänkta startspelare.

Vi anser att Häcken blivit lite för stor favorit här. Visst kan man resonera att det borde vända för dem och att de har haft en del stolpe ut i de matcher man förlorat. Men man har ändå förlorat 4 raka matcher och även om man hade ett spelmässigt övertag i senaste matchen så kunde man inte förvalta chansern och drog återigen på sig en straff. När vi kan spela Gefle Draw No Bet till 5 gånger pengarna så känns det spelbart alla dagar i veckan.

Speltips: Gefle vinner till oddset 5,00
Spelbolag: bet365 – störst utbud av livebetting!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*