Speltips 28/12: Preston North End – Hull City

Match: Preston North End – Hull City
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 16:00 – Måndag 28/12

Preston North End Logo               Hull City Logo

Sugen på speltips från nattens NHL? Spelbloggare.se har ett ute för Florida Panthers mot Columbus Blue Jackets.

Preston hade en otroligt fin svit i oktober och november där man inte släppte in ett enda mål på 6 matcher. Tyvärr för deras del har man inte lyckats producera framåt och 4 av dessa matcher slutade 0-0, då man bara gjort 18 mål på 23 spelade matcher. Med det är man överlägset sämst i Championship tillsammans med jumbon Bolton som ändå börjat producera framåt efter att man plockade in Shola Ameobi. För Prestons del är också de 7 mål man gjort framåt i sina 7 senaste matcher ett fall framåt men som en följd har man istället släppt in 8 mål under samma svit av matcher. Inför den här matchen kan det också vara så att anfallaren Joe Garner saknas då han ådrog sig en ögonskada senast mot Huddersfield. Han har varit en av Prestons bättre spelare med 3 mål och 3 assist i ligaspelet.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Hull City såg oslagbara ut en period men efter att ha kryssat mot Bristol City, förlorat toppmötet mot Derby, åkt ut i ligacupen mot Manchester City och förlorat mot Leeds, så såg det ut som man tappat det självförtroende och stabila försvarsspel man haft tidigare under säsongen. Man har dock fortfarande bra häng på direktplatserna till spel i Premier League och trenden verkar ha vänt igen efter segrar i 3 av de 4 senaste matcherna där man senast krossade toppkonkurrenten Burnley med 3-0 på hemmaplan. Nu är det just på hemmaplan man är urstarka och det har gått knackigare på bortaplan med resultatraden 4-3-4. Då är det bra att man möter Preston som bara vunnit vid 2 tillfällen på hemmaplan och gjort överlägset minst mål på hemmaplan – 8 stycken.

Historiskt har Hull också ett rejält övertag här med segrar i 5 av de 6 senaste matcherna lagen emellan. Preston har förlorat 3 raka där man inte gjort något mål framåt. Vi tror Hull vinner denna minst hälften av tillfällene och tar gladeligen oddsen som erbjuds på den raka tvåan.

Speltips: Hull City vinner till oddset 2,25
Spelbolag: 24hBet – Ett måste för Allsvenskan!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*