Speltips 28/12: Manchester United – Chelsea

Match: Manchester United – Chelsea
Marknad: Antal kort – över/under
Spelstopp: 18:30 – Måndag 28/12

Manchester United Logo               Chelsea FC Logo

Manchester United drabbar samman med Chelsea måndag kväll och efter att som storklubb förlorat 4 raka tävlingsmatcher och inte vunnit någon av sina senaste 7, så är pressen på Louis van Gaal och laget just nu enorm. Van Gaal hintade själv efter förlusten mot Stoke att han inte behöver få sparken för att lämna klubben och att det kan vara aktuellt. Mourinho ryktas vara klar att ersätta men tyvärr tror vi inte att det episka mötet kommer bli av med så kort varsel. För Chelseas del har Guus Hiddink tagit över efter en miserabel start på säsongen, där han fick inleda med att spela 2-2 på hemmaplan mot Watford, efter två mål av Costa och bränd straff från Oscar.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Vi har hittat ett perfekt spel att placera före matchstart på den här matchen, så att man senare kan livebetta riskfritt hos Bet365 på den här matchen. Det gäller under 5,5 kort i matchen där man märkligt nog satt linan alltför högt. Först och främst är det Atkinson som dömer och han verkar många gånger ha prestige i att inte låta matcher spåra ut och på egen hand prata sönder matcher. Han har nu 10 raka matcher utan att ha delat ut mer än 5 kort, bland annat laddade möten som Danmark mot Sverige (5 kort) och Tottenham mot Arsenal (1 kort).

Vidare är tidigare stommen i United en helt annan idag än vad den varit och det finns inte mycket rivalitet mellan spelarna. Dessutom har bara 2 av de 7 senaste mötena lagen emellan haft fler än 5 kortpoäng. Det var lugnt senast. Vi ser det heller inte som negativt att Diego Costa är avstängd i den här matchen givetvis. Här är det tydligt för oss att oddssättarna missat och vi tror inte oddset kommer stå sig.

Speltips: Under 5,5 kort till oddset 1,833
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*