Speltips 28/1: Toronto Raptors – Sacramento Kings

Match: Toronto Raptors – Sacramento Kings
Marknad: Spread
Speltips: Toronto (-6,5)
Odds: 1,98
Spelstopp: 01:35 – Torsdag 29/1
Spelbolag: Pinnaclesports.com

Toronto Raptors Logo               Sacramento Kings Logo
Toronto Raptors (30-15, 17-7 hemma) jagar ikväll sin 4e raka vinst och DeMar DeRozan kommer gotta sig åt att möta ett av seriens sämsta försvar. Man leder Atlantic divisionen stort och är faktiskt enda lag där med en vinnande säsong vilket kan locka coach Casey att rotera lite. DeRozan har 49 poäng och 12 returer i senaste 2 matcherna och vi väntar oss att han sätter runt 25 poäng även i den här matchen. Med DeRozan tillbaka kan Kyle Lowry få mer utrymme vilket bara kommer göra Toronto bättre.

Sacramento Kings (16-27, 6-12 borta) kommer in i matchen med 6 raka förluster i bagaget och man har släppt till 107.8 poäng per match i det svepet. Det enda positiva är att man har lite extra vila eftersom matchen senast blev inställd. Det kan bara bli bättre för Kings som i senaste matchen fick en lektion i Basket från Golden State och framför allt Klay Thompson som satte 37 poäng i tredje quartern.

Det ska normalt vara några nivåer skillnad mellan de här lagen och 6.5 är inte mycket att täcka. Enda risken mot spelet är om Toronto ser detta som en bra möjlighet att vila spelare.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*