Speltips 28/1: Feyenoord – Heerenveen

Match: Feyenoord – Heerenveen
Marknad: Över / Under
Spelstopp: 20:45 – Torsdag 28/1

              
Det är inget att hymla om, fotbollsutbudet under torsdgen är riktigt skralt. Efter att ha granskat det bottenskrap som erbjuds hittade vi dock en spännande match i Nederländerna. Ett Feyenoord på dekis möter Heerenveen hemma på Stadion Feijenoord i Rotterdam.

Feyenoord var med i toppstriden med Ajax och PSV fram till för 4 omgångar sedan. Men efter att man bara tagit 1 poäng på de 4 senaste matcherna, samtidigt som Ajax tagit 10 och PSV 12 poäng över samma period, så är det en ordentlig lucka upp till toppen. Att man förlorade mot Ajax svider så klart, men två måls förlusterna mot NEC och AZ är kanske snäppet värre. Plötsligt har man en handfull lag som flåsar i nacken och vill förbi. Om inte den dåliga trenden vänder kan vägen till Europa bli längre och svårare än laget och supportrarna önskar. I matchen mot Heerenveen är dessutom mittbacken Sven van Beek avstängd efter att ha dragit på sig för många gula kort.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Heerenveen vann senaste matchen mot Willem II med 3-1, men man har blandat och gett en hel del under säsongen och det enda man verkar kunna vara säker på är att det kommer att bli en hel del mål. På bortaplan har det dock oftast varit baklängesmål och med 24 insläppta mål på 9 bortamatcher är man ett av de lag som släpper in flest mål när man spelar borta. Med andra ord kännetecknar de rätt bra fördomarna man har om holländsk fotboll, att det är svängdörrar åt båda håll och mer man mot man spel än organiserade försvar.

När vi analyserade matchen så tror vi att publiken kommer att få en bra upplevelse, det här är en match som har alla förutsättningar för att bli målrik. Vi tror att Feyenoord har goda chanser att vinna, men oddset är för lågt för att det ska vara spelvärt. Men oddsen för över 3.5 mål ser riktigt spännande ut och känns som det är lite väl högt för den här matchen, för att minst 4 mål bör det bli.

Speltips: Över 3.5 mål till oddset 2,12
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*