Speltips 28/1: Cleveland Cavaliers – Portland Trailblazers

Match: Cleveland Cavaliers – Portland Trailblazers
Marknad: Spread
Speltips: Cleveland (-5,5)
Odds: 1,884
Spelstopp: 01:05 – Torsdag 29/1
Spelbolag: Pinnaclesports.com

Cleveland Cavaliers Logo               Portland Trail Blazers Logo
Cleveland Cavaliers (26-20, 15-9 hemma) har sett väldigt imponerande ut sedan James kom tillbaka in i laget efter sin skada. Man har 7 raka segrar och James hade 32 senast mot Detroit medans Kyrie Irwing bidrog med säsongsbästa 38. Det kommer säkert fler liknande kvällar för Irving med all extra plats han får med all försvarare i panik runt LeBron. Cavaliers har vunnit 20 av de 25 senaste när James spelar. Det här kommer bli en match där vi får se om de verkligen har lyft sig på allvar och är redo att utmana igen.

LaMarcus Aldrige som väntades vara borta 6-8 veckor är återigen klar för spel efter att ha hoppat över den operation som han nu hoppas ha under sommaren. Han spelade stor del i vinsten senast mot Washington vilket var välbehövligt för ett Portland (32-13, 12-8 borta) som hade förlorat 5 av 6 innan dess. Ett ytterligare plus är extra vila som man fick när matchen mot Knicks ställdes in för snö. Aldridge är en av bara 3 spelare i ligan som snittar över 23 poäng och 10 returer.

Det här är en på papperet väldigt jämn match men vi kommer gå med form här och tror Cavs fortsätter vinna. Frågetecknet runt Aldridge och hans hand ökar också osäkerheten runt Portland.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*