Speltips 28/1: Atletico Madrid – Barcelona

Match: Atletico Madrid – Barcelona
Marknad: 1X2
Speltips: Barcelona
Odds: 2,16
Spelstopp: 21:00 – Onsdag 28/1
Spelbolag: Betfair – 350kr riskfritt spel!

Atletico Madrid Logo               Barcelona Logo

Barcelona åker till Vicente Calderon med en 1-0 seger från hemmamötet. De avancerar därmed med ett oavgjort resultat medan Atletico måste vinna med minst 2 mål för att avancera. En tuff uppgift för vilket lag som helst och inte minst nu när Barcelona hittat formen efter en något trevande start på säsongen. Nu senast vann man 6-0 borta mot Elche och fick ändå vila några av nyckelspelarna.

Atletico står bra upp mot de flesta och vinner i stort sett matcherna de ska vinna med ett mål eller två men de är inte lika farliga framåt i år som de var förra säsongen. De har mött Barcelona på bortaplan ett par gånger senaste veckorna och fått stryk i dessa med 3-1 och nu senast 1-0. Griezmann har äntligen spelat in sig i startelvan och troligtvis kan Torres få en chans från start i dag. Andremålisen Oblak fortsätter antagligen i målet nu när det är cup och Diego Godin som normalt är ordinarie i backlinjen är avstängd. Bäste assistspelaren Koke är tveksam på grund av skada.

Barcelona verkar till slut ha fått till en fungerande fronttrio och förutom att slå Atletico två gånger på hemmaplan senaste veckorna har de slagit Elche med 4-0 och 6-0 på bortaplan samt Deportivo La Coruna med 4-0. Innan dess hackade de något men med 18 mål framåt senaste 5 matcherna och de allra flesta från Messi, Neymar och Suarez så kommer Atletico få stora problem. Barcelona fick också en betydligt behagligare resa mot Elche sist än det Atletico fick mot Rayo Vallecano.

Vi tror helt enkelt Barcelona är för bra just nu och de gillar att kunna spela på resultatet från första matchen. 2.16 hos Betfair är bra betalt.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*