Speltips 27/6: Italien – Spanien

Match: Italien – Spanien
Marknad: Båda lagen gör mål 
Spelstopp: 18:00 – Måndag 27/6

Italien Logo               Spanien Logo
Italien mot Spanien är alltid ett prestigefyllt möte. Nu möts de redan i åttondelsfinalen och gör upp om en kvartsfinalplats mot Tyskland.

Italien inledde lovande med segrar mot Belgien och Sverige, när de sedan var klara gruppsegrar efter 2 omgångar ställde de över större delen av ordinarie startuppställningen och föll mot Irland efter ett sent mål. Reserverna imponerade verkligen inte mot Irland och förlorade bollinnehavet i matchen. Dessutom fick de bara iväg ett skott på mål i den matchen. Det är tydligt att Italiens plan är att satsa på defensiven i första hand och sedan försöka kontra in ett mål när de får läge.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Spanien däremot satsar på att ha större delen av bollinnehavet och försöka skapa lägen de kan göra mål på. De gick även i fällan mot Kroatien i sista gruppspelsmatchen och förlorade med 2-1 trots att det var de som var spelförande störe delen av matchen. Kvalitet finns det framåt, med anfallare som Nolito, Morata och David Silva, men det är ingen lätt uppgifta att dyrka upp Italiens försvar.

Vi tror på en målsnål match här och det är tydligt att marknaden också gör det, då huvudlinjen ligger på 1,75 för över / under i skrivande stund. Det känns inte som det finns något större värde där, men vi har hittat en spännande sidomarknad. Nej på marknaden Båda lagen gör mål ger spännande 1,55 gånger pengarna. Det känns klart spelvärt i en match där vi förväntar oss få mål och där det är mycket troligt att första målet också blir det sista.

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej till oddset 1,55
Spelbolag: LeoVegas – bäst på mobilbetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*