Speltips 27/2: West Bromwich – Crystal Palace

Match: West Bromwich – Crystal Palace
Marknad: Asian HandicapVad innebär AH?
Spelstopp: 18:30 – Lördag 27/2

West Bromwich Albion Logo               Crystal Palace Logo

West Bromwich och Crystal Palace har båda spelat ihop 32 poäng i ligan och tack vare tidigare prestationer är det inte många fler poäng man behöver knipa innan man klarar kontraktet. Det ska nog båda Tonys Pulis och Alan Pardew vara tacksamma för i nuläget. West Bromwich har knipit blott en mycket orättvis seger i sina 6 senaste ligamatcher och under samma period har man ett par insatser i cupspel som varit bedrövliga. Crystal Palace har inte vunnit någon av sina 9 senaste ligamatcher men kan åtminstone stoltsera med ett par fina insatser i cupspel när man slagit ut både Stoke City och Tottenham.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Mer än något annat bygger det här spelet på West Bromwichs otroligt dåliga spel och inställning senaste veckorna. För er som har sett matcherna kommer det säkert inte som en överraskning att jämna pengar på Crystal Palace, med insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat, anses som klockrent värde. När man slogs ut av Reading med 3-1 i FA-cupen för en vecka sen kastades det mynt från egna fansens sektion och Chris Brunt blev olyckligt nog träffad. Han var inte sen med att konfrontera fansen själv och piska upp stämningen ytterligare.

Man har dessutom skadeproblem i backlinjen och då Dawson och McAuley borta för en vecka sen och med Jonny Evans skadad sen tidigare är det osäkert vem Jonas Olsson får spela ihop med. Med Bolasie tillbaka är vi övertygade om att Zaha, Cabaye, Bolasie och Adebayor kan straffa Birmingham-laget flera gånger om och publiken lär inte vara sen med att visa sitt missnöje.

Speltips: Crystal Palace asian 0:0 vinner till oddset 1,98
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*