Speltips 27/12: Nottingham – Leeds

Match: Nottingham – Leeds
Marknad: Över/under
Spelstopp: 17:30 – Söndag 27/12

Nottingham Forest Logo               Leeds United Logo

Nottingham och Leeds är den enda matchen från Englands två högstaligor som inte var planerad att spelas på klassiska Boxing Day. Båda lagen placerar sig någonstans i mitten av tabellen där det krävs en fin svit av matcher under julen för att få häng på en eventuell playoff-plats. Båda lagen har en bättre form än vad placeringarna visar för tillfället och det ska bli intressant att se vilket av lagen som eventuellt vinner och fortsätter sin fina svit. Nottingham är obesegrade och har vunnit 3 av sina 5 senaste matcher. Leeds är obesegrade under en svit av 4 matcher där man vunnit 3. Nottingham har skärpt till sig på hemmaplan på sistone och är nu obesegrade 6 raka matcher med 4 raka segrar. Leeds gör det dock bättre på bortaplan än hemma, där man bara förlorat 2 av 11 matcher så långt.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Daniel Pinillos skadade sig senast för Nottingham och med 19 matcher så långt under säsongen kommer han saknas som förstaval till vänster i backlinjen. De fyra senaste matcherna på hemmaplan har gått över 2,5 mål för Nottingham, till stor del tack vare deras egen målskörd framåt, men avsaknaden av Pinillos kommer på sikt definitivt bidra till fler mål i baken då han haft en kanonsäsong. Man hann släppa in en reducering senast under de 19 minuter man saknade Pinillos på planen. Leeds å sin sida är numera ett lag som går framåt efter att Steve Evans tog över i oktober. 2 av de 4 senaste matcherna har gått över 2,5 mål där man senaste bortamatchen vann med 3-2 borta mot Wolverhampton.

Vi tror det blir bra fart i den här matchen och tycker oddssättarna är fel ute när man håller underspelet som så klar favorit. Vi tror på över och när man får över 2 gånger pengarna hos Matchbook även på en så låga lina som 2,25 så är det ett givet speltips för en annars avslagen söndag nu i mellandagarna.

Speltips: Över 2,25 mål till oddset 2,07
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*