Speltips 27/10: Bologna – Inter

Match: Bologna – Inter
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 27/10

Bologna logo               Inter Logo

Bologna vann senast på bortaplan mot Carpi, där resultatet var bättre än spelet, och klättrade därmed upp från jumboplatsen i tabellen. Inter däremot har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher i ligan och törstar efter en seger för att hänga med uppe i toppen, där man ändå befinner sig tack vare en strålande start på säsongen.

Bolognas säsong så långt är inte mycket att hurra för men man ska komma ihåg att matcherna innan mötet mot Carpi var mot riktigt tufft motstånd, som också Inter är. Man kommer stärkta in i detta hemmamöte efter säsongens andra seger och möter ett Inter i rätt läge. Förutom att man inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher måste man också stuva om i backlinjen. Murillo fick rött kort senast och med Vidic redan skadad måste man antingen flytta ned Medel i mittförsvaret eller plocka in Ranocchia.

Man får 1,70 hos ComeOn på att det blir över 2 mål i den här matchen och det tycker vi är bra med rådande förutsättningar. Båda lagen spelar med press och någon sorts desperation kan komma att krypa sig på. Vi hoppas såklart på fler men om det bara skulle bli två mål får vi alltså tillbaka insatsen.

Speltips: Över 2 mål till oddset 1,70
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100kr, få 500kr!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*