Speltips 27/1: Juventus – Inter

Match: Juventus – Inter
Marknad: Asian Handicap – Coppa Italia (Vad betyder AH?)
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 27/1

Juventus Logo               Inter Logo

Semifinal i Coppa Italia där vinnaren troligtvis möter AC Milan i finalen, som vann första bortamötet mot Alessandria med blyga 1-0 efter straff på tisdag kväll. Juventus kommer in i den här drabbningen med 8 raka segrar i alla tävlingsmatcher. Man har också vunnit 13 av sina senaste 14 tävlingsmatcher totalt och då ska man veta att förlusten kom borta mot Sevilla i Champions League när man redan var klara för avancemang. Roma, Fiorentina, AC Milan och Manchester City är alla lag som avverkats på hemmaplan under den här sviten och vi ser inte att sviten avbryts här.

Schemat har varit tufft för Allegris mannar senaste tiden men han har försökt rotera bland spelarna för att toppa laget i de matcher det behövs. Liksom Inter spelade man för blott 3 dagar sen. Trots ett tufft schema har man dock inte några skadeproblem att prata om och det enda man kan ta med sig här är att Simone Zaza är avstängd på grund avstängning. Ett fint ess att ha i rockärmen om man behöver forcera för ett mål framåt men ingenting som ska påverka oddssättningen i grunden.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Mancinis Inter går kräftgång för tillfället och vi anar ett visst missnöje i truppen kring hur man spelar sin fotboll. Roberto Mancini har såklart en stark karaktär och tror på sitt sätt att spela fotboll. Inför kvartsfinalen mot Napoli för en dryg vecka sedan gick Mancini ut i media och manade till ett lugn kring senaste tidens resultat och poängterade att man var tvungna att fokusera på det man var bra på i första hand. Indirekt sa han alltså att Inter kommer fortsätta försvara eget mål i första hand och hoppas att man lyckas vinna 1-0 genom en kontring. Det fungerade mot Napoli då man höll nollan och lyckades genom Jovetic göra 1-0 sent i matchen. På stopptid lyckades man också kontra in 2-0 men annars är 1-0 ett gångbart resultat för Inter. 10 matcher den här säsongen har vunnits med just 1-0. Även om resultatet var bra såg det lika illa ut igen några dagar senare när man spelade 1-1 på hemmaplan mot bottenlaget Carpi.

Nu har Inter inte hållit nollan i mer än 1 av sina 5 senaste ligamatcher och som det ser ut idag är Juventus berättigade stora favoriter här. En dålig dag kan ta det ta en timme att få hål på Inters försvar men vi tror det kommer ske förr eller senare och i slutändan kommer Juve vinna denna match och ta ett stort steg mot finalen, relativt bekvämt.

Speltips: Juventus(-1) AH till oddset 2,270
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*