Speltips 26/6: Frankrike – Irland

Match: Frankrike – Irland
Marknad: Asian Handicap (Vad innebär asian handicap?)
Spelstopp: 15:00 – Söndag 26/6

Frankrike Logo               Irland
Frankrike vann sinn grupp utan att imponera och nu ställs man mot Irland, som gick vidare som en av de bästa treorna. Det ska väl bara kunna sluta på ett sätt?

Hemmanationen Frankrike vann, till slut, sina inledande två matcher efter sena mål. I den avslutande matchen spelade man 0-0 mot Schweiz, som åkte ut mot Polen i åttondelsfinalen. Frankrike imponerade verkligen inte i gruppspelet, utan såg mest uddlösa ut i större delen av sina matcher i gruppspelet. Nu har man chansen att visa att man faktiskt kan spela fotboll.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Ska sanningen fram så finns det en enda anledning till att Irland gick till slutspel, att man mötte ett Italien som rean vunnit gruppen och bytte ut 8 startspelare. Irland såg hyfsat ut mot ett underpresterande Sverige och vek sedan ner sig fullständigt mot Belgien innan man slutligen vann ot ett reservbetonat Italien.

Vi ha sett jämna, målsnåla, matcher i inledningen av slutspelet. Men det tar slut här! Irland är minst en klass för dåliga för att kunna mäta sig här och hade inte Italien ställt över i princip alla ordinarie spelare i sista matchen hade Irland aldrig gått vidare. Vi är fullständigt övertygade om att Frankrike tar kommandot från start här och vinner med mer än ett mål. Vi tar dock viss höjd och spelar på Frankrike -1, så att vi får pengarna tillbaka om de bara vinner med ett mål.

Speltips: Frankrike -1 till oddset 1,90
Spelbolag: bet365 – störst på livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*