Speltips 26/5: Hobro – Brøndby

Match: Hobro – Brøndby
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 20:00 – Torsdag 26/5

              
Säsongen går mot sitt slut i Danmark och det är redan klart vem som vinner ligan och vilket lag som blir nedflyttade. Det är dock två omgångar kvar att spela innan hela säsongen ska summeras.

För Hobros del har det varit en lång väntan på att bli nedflyttade. Efter 3-1 segern mot AGF den 23: oktober 2015 lyckades man spela 16 seriematcher utan att vinna och tog endast 4 poäng under dessa matcher. Något ironiskt så var det först när de började vinna igen som de även teoretiskt blev helt klara för nedflyttning. Laget har nu 2 raka segrar efter 1-0 mot mittenlaget OB och 4-2 mot klara seriesegrrna FC København. Men det är också matcher mot lag som inte har haft något att spela för.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Brøndby däremot har något att spela för då man just nu ligger på fjärdeplaten, som ger spel i Europa Lague nästa säsong. Man verkade dessutom gå mot e stark avslutning då man radade upp 3 segrar på rad innan man gick på en mina i senaste omgången och förlorade 0-1 på hemmaplan mot Viborg. Man saknar dessutom en hel del spelare till den här matchen, trion Fredrik Holst, Johan Larsson och Johan Elmander är samtliga avstängda och Daniel Agger samt Magnus Eriksson, som båda var med i truppen mot Viborg, saknas på grund av skada och sjukdom.

Med de förutsättningar om råder som borde det vanligtvis vara läge att lägga tt chanspel på Hobr till högt odds här. Men marknden har justerats ordentigt senaste tiden och nu erbjus man plötsligt 1,85 gånger pengarna på att Brøndby vinner. Brøndby har en bredare trupp och kan täcka upp för spelarna som saknas och när de dessutom har något att spela för medan Hobro bara vill avsluta säsongen snyggt så hugger vi direkt på 1,85.

Speltips: Brøndby vinner till oddset 1,85
Spelbolag: bet365 – störst inom livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*