Speltips 26/3: Tyskland – England

Match: Tyskland – England
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 20:45 – Lördag 26/3

Tyskland               England Logo

Lördagens största match är en vänskapslandskamp mellan Tyskland och England på Olympiastadion. Redan tidigare under veckan, i vårt stryktipsförslag, var vi inne på att Tyskland inte längre är lika dominanta som man tidigare varit och kanske har Bastian Schweinsteiger och hans Tyskland mättats något efter att äntligen ha fått vunnit ett mästerskap efter flera snöpliga uttåg under tidigare år. Sen man vann VM har man faktiskt bara vunnit 8 av 15 landskamper med förluster mot Argentina, Polen, USA, Irland och Frankrike. Kapten Schweinsteiger skadade sig för övrigt på träning tidigare under veckan och kommer inte medverka här. Förbundskapten Joachim Low har gett besked att Mario Gomez kommer starta på topp för Tyskland. 19 mål för sitt Besiktas i turkiska ligan är inte att förakta, men vi tror Smalling och Cahill ska ha bra kontroll på just honom.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

England har dominerat sin kvalgrupp totalt med 10 segrar på 10 matcher med en målskillnad på 31-3. Gruppen var inte den svåraste att avancera från men man fick åtminstone sätta Schweiz på plats två gånger om med siffrorna 2-0. Man har varit dominanta under flera kvalspel senaste åren för att misslyckas när det verkligen gäller i huvudturneringen. Det står inte så mycket mer än prestige på spel när man möter Tyskland men kanske kan Hodgsons nya unga landslag sätta tyskarna på plats ännu en gång på Olympiastadion. Vem minns inte 1-5 matchen från 2001? Englands startelva ser starkare ut än på väldigt många år och den stora skillnaden är att spelarna är uttagna på vad de presterar i Premier League istället för gamla meriter. Man har också presterat i landslaget då de 8 senaste målen framåt gjorts av hela 7 olika målskyttar, där exempelvis Kane, Alli och Barkley verkligen levererar gång på gång numera.

Matchen visas på Viasat Fotboll men för den som eventuellt inte har det paketet hemma streamas också matchen gratis via världens största spelbolag, Bet365. Man erbjuds hela 5,800 i odds för att England vinner här och som en spelvärd TV-peng struntar vi i de säkrare marknaderna och går för en Englands-seger.

Speltips: England vinner till oddset 5,800
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*