Speltips 26/3: Leksand – MODO

Match: Leksand – MODO
Marknad: Över / Under
Spelstopp: 19:30 – Lördag 26/3

Leksands IF               Modo Hockey Logo
Det är dags för fjärde matchen i serien och efter seger senast har Leksand möjlighet att utjämn till 2-2 i matcher på hemmaplan, men MODO har också läge att skaffa sig 3 matchbollar om de vinner.

Vi hade räknat ut Leksand i förra matchen och trodde att de skulle sprattla till först i den här matchen och ge MODO en match. Men det verkar som att de tog sig samman senast, trots avbräcken, och vann på bortaplan. Det är fortfarande frågetecken kring anfallsspelet, då de bara gjort ett mål under undinarie tid under de inledande tre matcherna. Men de har fått ordning på defensiven till slut efter att ha gett bort mål i de första två matcherna. Det är ett spår de får fortsätta med om de ska ha chans här, för de kan inte vinna om det blir en offensiv drabbning med många mål.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Vi hade i princip utsett MODO till segrare i matchserien innan förra matchen, då de vann skotten men inte lyckades vinna matchen. MODO har fortfarande bäst spets offensivt, men blir det mer kamp än skönspel så gäller det att du har motivation i varje byte och går för fullt i varje närkamp. MODO fick en drömstart på matchserien, men lyckas de inte vinna här så är försprånget uppätet och det förvandlas plötsligt till en bäst av 3 serie med en SHL plats på spel.

Vi tror på en målsnål tillställning här. Leksand har bara gjort ett mål på 9 perioder och MODOs produktion har sjunkit. Under de senaste 5 periodern har man gjort 3 mål och ett av dem var i öppen kassa. Det här bör bli en jämn kampfylld drabbning där lagen främst riktar in sig på defensiven. Därför ser vi stort värde i under 4.5 mål, som erbjuds till fina 2,05 på ComeOn.

Speltips: Under 4.5 mål till oddset 2,05
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*