Speltips 26/2: 1. FC Köln – Hertha Berlin

Match: 1. FC Köln – Hertha Berlin
Marknad: Över/Under
Spelstopp: 20:30 – Fredag 26/2

              
Kvällens enda match i Bundesliga spelas mellan Köln och Hertha Berlin. Båda lagen ligger på övre halvan av tabellen, men har inlett 2016 tveksamt.

Köln ligger möjligtvis steget före sett till formen, då man vunnit en match i ligan i år, men också förlorat 2 och spelat 2 oavgjorda. Hertha Berlin väntar fortfarande på sin första seger i serien för året. Men Hertha Berlin har ändå bara förlorat en av sina 5 matcher i Bundesliga under 2016 och följdaktligen spelat 4 oavgjorda matcher.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Det här är en match som tippas bli målsnål och huvudlinjen ligger på 2.0 mål för över/under spel. Men sett till lagens senaste prestationer kan det vara lite väl lågt. Köln har spelat målsnålt tidigare, men i de 3 senaste hemmamatcherna har det blivit 11 mål totalt, fördelat på 2 matcher med 4 mål och en match med 3 mål. Hertha Berlin har liknande tendens på bortaplan där de 3 senaste bortamatcherna har resulterat i matcher där det gjordes 12 mål, en match med 4 mål, en med 6 mål och en med 2 mål. Tittar man på dessa 6 matcher så har det i snitt blivit 3.83 mål per match, vilket är en bra bit över linjen på 2.0.

Delvis kan det förklaras med tillfälligheter, men det verkar också vara en trend dä Köln satsar mer framåt på hemmaplan och Herta vågar lite mer på bortaplan. Vi tror att det blir minst 3 mål i kvällens match så vårat speltips blir över 2.5 mål och det går att spela till fina 2,34 på 24hbet.

Speltips: Över 2.5 mål till oddset 2,34
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*