Speltips 26/12: Tottenham – Norwich

Match: Tottenham – Norwich
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Spelstopp: 16:00 – Lördag 26/12

Tottenham Hotspur Logo               Norwich CIty Logo

Nu när Pochettino har lyckats bli av med en hel del av skräpet och har spelare som är villiga att springa mycket och köpa in i hans presspel har resultaten också kommit. Efter en förlust i första matchen gick Tottenham 14 matcher utan förlust innan det tog stopp mot Newcastle i en match där det slarvades och segern gavs egentligen bort i andra halvlek. Frågan var egentligen hur man skulle reagera på det och det blev en 2-0 seger borta mot Southampton vilket inte är ett lätt ställe att bara åka och vinna på beställning. Det ser helt klart ut som att Tottenham är på gång på allvar den här säsongen och bör vara en riktigt het kandidat för en fjärdeplats nu när Chelsea är ur bilden. Norwich kommer bli en mumsbit hemma och Tottenham marscherar vidare.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Norwich lyckades förra veckan ta sig ut från nedflyttningsplatserna tack vare en seger borta mot Manchester United. Det resultatet säger dock mer om Manchester United än om Norwich. Det finns en anledning till att man var placerad i botten och man spelar helt enkelt inte bra nog fotboll. Det är aldrig enkelt för en klubb med begränsade resurser och spelarna är inte bra nog. Ofta blir det att man får chansa på oetablerade spelare från utlandet och lägre divisioner vilket alltid är en chansning. Man gör det bra under de förutsättningar som finns men det kommer bli en kamp mot nedflyttning och här är man definitivt ett par nummer för små.

Speltips: Tottenham Asian Handicap -1.0 till oddset 1,68
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Klassiska Boxing Day till ära har vi speltips på samtliga 10 matcher från Premier League denna lördag, på den marknad vi hittat bäst spelvärde. Här nedan hittar du alla de andra speltipsen. Det kommer också upp ett gediget stryktipsförslag under natten, så återkom gärna.

Stoke – Manchester United
Aston Villa – West Ham
Bournemouth – Crystal Palace
Liverpool – Leicester
Manchester City – Sunderland
Swansea – West Bromwich
Chelsea – Watford
Newcastle – Everton
Southampton – Arsenal

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*