Speltips 26/12: Swansea – West Bromwich Albion

Match: Swansea – West Bromwich Albion
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 16:00 – Lördag 26/12

Swansea City Logo               West Bromwich Albion Logo

Sugen på Annandagshockey från SHL? Spelbloggare.se har ett speltips ute för Rögle mot Örebro.

Det verkar nu som Marcelo Bielsa inte är på väg till Swansea som nu ligger på nedflyttningsplats. Det är möjligt att han sett hur det har gått för Remi Garde i Aston Villa och väljer att avvakta innan han bestämmer sig. Alan Curtis är mannen som tar hand om laget under tiden och Swansea har sett ut som ett nytt lag emellanåt. Passningarna sitter och man skapar bra chanser, nu behövs bara det lilla extra för att segrarna ska komma igen. Vinner man den här matchen kan det vara dags att på allvar fundera på om Curtis ska få jobbet på heltid. Vi tror man bygger på insatsen mot West Ham och vinner här. Boxing Day i england är väldigt speciell och hemmalaget kommer ta i lite extra för fansen här och vi tror det räcker för att bryta ner WBA.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

På åtta matcher borta har WBA gjort sex och släppt in sju mål. Det är tydligt att Pulis kommer med en taktik där det handlar om att täppa till och göra det mesta från fasta situationer. Senaste bortamatchen mot Liverpool höll Jonas Olsson på att bli hjälte men man släppte in en sen kvittering. Just nu är Liverpool ingen bra värdemätare och det blev förlust senast hemma mot Bournemouth. Vi tror på en tät och jämn match där Swansea för spelet och WBA backar hem. Swansea känns dock mer som ett lag på uppgång efter sista matchen mot West Ham och vi tror det tillsammans med hemmaplan avgör.

Speltips: Swansea vinner till oddset 1,90
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Klassiska Boxing Day till ära har vi speltips på samtliga 10 matcher från Premier League denna lördag, på den marknad vi hittat bäst spelvärde. Här nedan hittar du alla de andra speltipsen. Det kommer också upp ett gediget stryktipsförslag under natten, så återkom gärna.

Stoke – Manchester United
Aston Villa – West Ham
Bournemouth – Crystal Palace
Liverpool – Leicester
Manchester City – Sunderland
Tottenham – Norwich
Chelsea – Watford
Newcastle – Everton
Southampton – Arsenal

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*