Speltips 26/12: Stoke – Manchester United

Match: Stoke – Manchester United
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Spelstopp: 13:45 – Lördag 26/12

Stoke City Logo               Manchester United Logo

Stoke har imponerat i ligan efter en trög start och målet är att bygga på förra säsongen då man hamnade på en 9:e plats i serien med 54 poäng, båda var rekord för klubben. Truppen är nu den bästa som Stoke någonsin skådat och det vore en besvikelse att gå bakåt nu. Det har dock varit lite tuffare senaste två matcherna borta mot West Ham och hemma mot Crystal Palace, det var helt enkelt matcher som inte passade Stoke helt idealiskt men de var också fyllda med Stoke chanser och visar just hur små marginalerna kan vara i Premier League. Nu möter man United som tycker om att hålla boll men är väldigt uddlösa framåt och det kommer passa Stoke. Det finns goda chanser här för Stoke att vinna och vi väljer att spela Asian med pengarna tillbaka på krysset.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Det har i veckan börjat spekuleras ordentligt om Van Gaal och hans framtid i United, det är inte förvånande då det går dåligt kombinerat med att två tunga tränarnamn precis kom ut på marknaden. Van Gaal säger själv att han är orolig för jobbet men verkar helt emot att ändra spelstil. Det handlar endast om att passa bollen i sidled och det händer ingenting framåt. I början av säsongen räddades han av individuella prestationer och resultaten maskerade spelet men som vi nämnt här tidigare så var det bara en tidsfråga innan det dåliga spelet kom ikapp. Just nu har man sex matcher utan vinst och de senaste tre har slutat med förlust. Stoke borta är svårt även i normala fall och här ser vi väldigt lite som talar för att United ska vända trenden och kunna vinna.

Speltips: Stoke Asian Handicap 0.0 till oddset 2,36
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Klassiska Boxing Day till ära har vi speltips på samtliga 10 matcher från Premier League denna lördag, på den marknad vi hittat bäst spelvärde. Här nedan hittar du alla de andra speltipsen. Det kommer också upp ett gediget stryktipsförslag under natten, så återkom gärna.

Aston Villa – West Ham
Bournemouth – Crystal Palace
Liverpool – Leicester
Manchester City – Sunderland
Swansea – West Bromwich
Tottenham – Norwich
Chelsea – Watford
Newcastle – Everton
Southampton – Arsenal

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*