Speltips 26/12: Southampton – Arsenal

Match: Southampton – Arsenal
Marknad: Båda lagen gör mål?
Spelstopp: 20:45 – Lördag 26/12

Southampton FC Logo               Arsenal FC Logo

Southampton går in i julperioden med absolut sämsta möjliga form, det har blivit en poäng på senaste fem ligamatcherna och den kom mot Aston Villa. Fram till Tottenham matchen fanns prestationerna men bollen ville inte gå in mot Tottenham såg det riktigt dåligt ut. Koeman har sagt att man var alldeles för naiva och det är dags att bli tuffare. Southampton mötte Arsenal ungefär vid samma tidpunkt förra året efter en dålig period och vann då med 2-0 och ett liknande resultat är vad Koemans lag behöver just nu. Man har Stekelenburg tillbaka i målet efter fotskada vilke borde hjälpa defensivt. Vi har svårt att tro att laget inte lyfter sig från förra matchen och presterar bättre. Kan man bara hålla koll på Arsenals omställningar kommer man ha en hyfsad chans att få ut något ur matchen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Efter segern mot City i måndags har det snackats mycket om ligaguld i norra London, att man nu äntligen har en vinnande mentalitet. Det känns som Arsenal har en god chans i år men det är snarare på grund av de andra lagens oförmåga snarare än att man vuxit som lag. Matchen mot City var helt öppen och vilket som helst av lagen kunde egentligen ha vunnit, det var små marginaler som avgjorde. Här kommer man också in med två dagar kortare vila vilket kan påverka beroende på hur tung mattan är efter en veckas regnande i england. Laget har dock tillräckligt med spets för at göra mål men det syntes också när City drog upp farten att det lätt blir panik bakåt även med Cech vid rodret.

Speltips: Båda lagen gör mål – JA till oddset 1,72
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Klassiska Boxing Day till ära har vi speltips på samtliga 10 matcher från Premier League denna lördag, på den marknad vi hittat bäst spelvärde. Här nedan hittar du alla de andra speltipsen. Det kommer också upp ett gediget stryktipsförslag under natten, så återkom gärna.

Stoke – Manchester United
Aston Villa – West Ham
Bournemouth – Crystal Palace
Liverpool – Leicester
Manchester City – Sunderland
Swansea – West Bromwich
Tottenham – Norwich
Chelsea – Watford
Newcastle – Everton

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*