Speltips 26/12: Philadelphia Eagles – Washington Redskins

Match: Philadelphia Eagles – Washington Redskins
Marknad: Moneyline (Vad innebär moneyline?)
Spelstopp: 02:25 – Söndag 27/12

Philadelphia Eagles Logo               Washington Redskins Logo
 

Grundserien närmar sig sitt slut och den enda slutspelsplatsen som inte är avgjord i NFC är den som går till vinnaren av NFC East. Både Washington och Philadelphia är inblandade i den kampen, tillsammans med New York Giants.

Philadelhia har en realtivt balanserad offensiv, där de båda kan passa genom Sam Bradford och springa med bollen. Det är dock en del frågetecken kring läget i laget, då DeMarco Murray värvades från Dallas Cowboys för sota pengar inför säsongen, men fått sesin speltid minska markant under säsongen. Idag verkar Ryan Mathews vara förstavalet som runningback. Deras problem är också att de inte räcker till defensivt och framgörallt rush defense har inte kunnat få stopp på motståndarna. Inför matchen natten mot söndagen så erkar dessutom deras två bästa corerbacks saknas och det skulle medföra att de får stora problem att stoppa även passningar.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Washington kommer till matchen med två raka segrar och 3 vinster på de 4 senaste matchera. En stor anledning till detta är att Kirk Cousins utvecklats under säsongen och uppvisar bland de mesta effektiva passningssiffrorna för QBs i NFL. Han har hyfsade alternativ att passa bollarna till och ett par jämnbra runningbacks som kan springa med bollen. Men ska Washington vinna kommer det att krävas en bra match av Cousins. Precis som Philadelphia har även Washington ett svagt rush defense, men ett hyfsat pass defense, som bör kunna få stopp på Philadelphia några gånger under matchen.

Vi tror att Washington drar det längsta strået här och vinner matchen. Skillnaden blir framförallt passningarna, där Cousins uppvisar fin form och har gott självförtroende och vi tror han får en rolig dag på jobbet mot ett skadedrabbat Eagles defense.

Speltips: Washington Redskins vinner till oddset 2,30
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*