Speltips 26/12: Manchester City – Sunderland

Match: Manchester City – Sunderland
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Spelstopp: 16:00 – Lördag 26/12

Manchester City Logo               Sunderland FC Logo

Manchester City reflekterar ibland sin coach lite för mycket och man går nästan omkring i en slags sömngångar stil och tror att allt ska ordna sig vilket inte alltid är fallet. Nu har man dock börjat få tillbaka spelare och det är egentligen bara Kompany som saknas utav nyckelspelarna. Mot Arsenal senast kunde det sett väldigt annorlunda ut om de tagit sin stora chans vid 0-0 och matchen känndes som en 0-0 match fram till Arsenals mål. När man sedan vred upp tempot i andra var de det klart bästa laget och det var betydligt närmare 2-2 än 3-1. Pellegrini brukar dock kunna få en reaktion från sitt lag och det kommer bli Sunderland som straffas. Kan man bara få hål tidigt kan det här rinna iväg ordentligt och vi tror Silva och Aguero kommer ha en trevlig eftermiddag på Ethiad.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Nyckeln för Sunderland är att kunna hålla nollan, då ger man sig själva en chans att vinna matcher. Släpper man in blir det ingen seger och ekvaktionen för Big Sam är inte svårare än så och han vet det. Efter två mycket bra vinster mot Palace och Stoke har det nu blivit tre raka förluster och det är tillbaka till ritbordet för Sunderland. Man kommer ställa upp en mur här och hoppas hålla så länge som möjligt. Manchester City har dock spelare som klarar att dyrka upp just dessa situationer och vi tror att framför allt ett tidigt mål kan få resultatet att rinna iväg.

Speltips: Manchester City Asian Handicap -2.0 till oddset 2,05
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Klassiska Boxing Day till ära har vi speltips på samtliga 10 matcher från Premier League denna lördag, på den marknad vi hittat bäst spelvärde. Här nedan hittar du alla de andra speltipsen. Det kommer också upp ett gediget stryktipsförslag under natten, så återkom gärna.

Stoke – Manchester United
Aston Villa – West Ham
Bournemouth – Crystal Palace
Liverpool – Leicester
Swansea – West Bromwich
Tottenham – Norwich
Chelsea – Watford
Newcastle – Everton
Southampton – Arsenal

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*