Speltips 26/12: Liverpool – Leicester

Match: Liverpool – Leicester
Marknad: Över/Under
Spelstopp: 16:00 – Lördag 26/12

Liverpool FC Logo               Leicester City Logo

Liverpool kommer in i den här matchen mot osannolika serieledarna Leicester med fyra matcher utan vinst. Klopp effekten har helt runnit ut i sanden och senast blev det förlust borta mot Watford med 0-3 och man såg inte ens ut att vara med i matchen. Klopp kommer behöva dra in minst fyra spelare under januari för att få ordning på situationen. Geggenpressen som han snackat mycket om funkade fint mot topplagen som de slog men Klopp hade nog ingen aning om hur svårt det är att möta de andra lagen i Premier League. Den här matchen är väldigt lurig att tippa men en sak kan vi vara säkra på och det är att det blir många mål. Mot Watford blev Skrtel skadad och Lovren saknas redan i backlinjen. Sakho kom precis tillbaka från knäskada och är egentligen inte redo för 90 minuter men kommer antagligen få spela ändå. Vi räknar med problem i backlinjen när man möter Leicesters press och tokoffensiv.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Hela Premier League går bara och väntar på att Leicester ska kollapsa och börja rasa i tabellen. Nu har man dock så mycket poäng att man klarar en dipp i form utan att behöva tappa särskilt många placeringar. Det är också viktigt att hålla Mahrez skadefri då det är den enda kreativa gnistan i ett lag fullt med medelmåttiga grovarbetare som lyckas väldigt bra som ett kollektiv. Det är dock Mahrez som skapar chanserna och utan honom kommer det falla ihop som ett korthus. Chelsea vann serien med väldigt lite rotation förra säsongen så det är möjligt att klara det på få spelare. Vad vi vet är att spelet är väldigt direkt, upp med bollen fort och sätt press och hoppas att något skapas ur detta och det fungerar så här långt. Även när det inte har fungerat har man slängt fem man på topp och kommit tillbaka och räddat poäng. Här kommer man kunna utnyttja Liverpools backlinje som kommer få problem med pressen.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,62
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Klassiska Boxing Day till ära har vi speltips på samtliga 10 matcher från Premier League denna lördag, på den marknad vi hittat bäst spelvärde. Här nedan hittar du alla de andra speltipsen. Det kommer också upp ett gediget stryktipsförslag under natten, så återkom gärna.

Stoke – Manchester United
Aston Villa – West Ham
Bournemouth – Crystal Palace
Manchester City – Sunderland
Swansea – West Bromwich
Tottenham – Norwich
Chelsea – Watford
Newcastle – Everton
Southampton – Arsenal

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*