Speltips 26/12: Chelsea – Watford

Match: Chelsea – Watford
Marknad: Över/Under
Spelstopp: 16:00 – Lördag 26/12

Chelsea FC Logo               Watford FC Logo

Hiddink har sagt till samtliga spelare att ta en ordentligt lång titt i spegeln och fråga sig om man verkligen kan gå omkring med rent samvete. Det finns en mängd spelare som underpresterat och till en del också ville ha ut Mourinho. Spelet mot Sunderland var som natt och dag och det gjordes löpningar och spelades bra fotboll. Med Hiddink på plats kommer det nog inte heller buas som det gjordes för en del spelare mot Sunderland och Hiddink har sagt att han vill ha lite mer direkt spel mot mål vilket också bör ge fler chanser och mål för Chelsea. Manager effekten kan man aldrig bortse från och vi tror Chelsea kommer gå ut i maxfart och det kommer bli många mål här.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Watford är ett väl organiserat lag som verkligen får ut mer ur summan än den nivå varje individ spelar på. Ända från Gomez i målet som är pånyttfödd upp till Deeney och Ighalo på topp som ställer till problem för varenda backlinje. De spelar precis som Leicester numera med två anfallare och det är ett system många inte längre är vana vid att möta och får problem att anpassa sig. Med Chelsea för ett par veckor sedan hade detta nog tippats som en potentiell Watford vinst men mycket har ändrats det sista och här kommer det öppnas upp en del. Watford har visat både i matchen mot Villa och i matchen mot Sunderland att det kan bli en aning kaotiskt i försvaret när man sätts under hård press. Men med Ighalo i sin livs form utesluter vi inte mål för Watford.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,76
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Klassiska Boxing Day till ära har vi speltips på samtliga 10 matcher från Premier League denna lördag, på den marknad vi hittat bäst spelvärde. Här nedan hittar du alla de andra speltipsen. Det kommer också upp ett gediget stryktipsförslag under natten, så återkom gärna.

Stoke – Manchester United
Aston Villa – West Ham
Bournemouth – Crystal Palace
Liverpool – Leicester
Manchester City – Sunderland
Swansea – West Bromwich
Tottenham – Norwich
Newcastle – Everton
Southampton – Arsenal

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*