Speltips 26/12: Bournemouth – Crystal Palace

Match: Bournemouth – Crystal Palace
Marknad: Båda Lagen gör mål?
Spelstopp: 16:00 – Lördag 26/12

AFC Bournemouth Logo               Crystal Palace Logo

Det är dags för match mellan två riktiga formlag och det är två lag som inte alltid har försvar högst på agendan. Bournemouth har egentligen spelat riktigt bra fotboll hela säsongen men det har varit mycket stolpe ut. Senaste fem matcherna har det dock vänt och 3-3 matchen hemma mot Everton var den riktiga vändningen för laget att börja tro på sig själva. Fyra av de fem senaste matcherna har involverat över 2,5 mål och den enda som inte gjorde det var 1-0 segern borta mot Chelsea där man parkerade bussen vilket inte kommer ske här. Vi tror det blir mål för Bournemouth men taktiken man spelar passar Palace väldigt väl så vi räknar med att det även kommer släppas in.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Det är fem matcher sedan Crystal Palace lämnade en match utan mål och det var när Sunderland parkerade bussen och man inte lyckades bryta ner. Palace är som bäst när man kan kontra mot lag som tycker om att ha boll precis som här och det kommer öppnas mycket möjligheter för de snabba yttrarna att komma runt. Palace har vunnit fyra av de sex senaste och ser ut att vara genuina utmanare för en topp sex position. Förra veckan vann man imponerande borta mot Stoke trots att man spelade utan Cabaye på mitten. Här blir det mer av samma och det kommer bli en öppen rolig match där vi tror på mål från båda lagen.

Speltips: Båda Lagen gör mål – JA till oddset 1,72
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Klassiska Boxing Day till ära har vi speltips på samtliga 10 matcher från Premier League denna lördag, på den marknad vi hittat bäst spelvärde. Här nedan hittar du alla de andra speltipsen. Det kommer också upp ett gediget stryktipsförslag under natten, så återkom gärna.

Stoke – Manchester United
Aston Villa – West Ham
Liverpool – Leicester
Manchester City – Sunderland
Swansea – West Bromwich
Tottenham – Norwich
Chelsea – Watford
Newcastle – Everton
Southampton – Arsenal

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*