Speltips 26/11: Club Brugge – Napoli

Match: Club Brugge – Napoli
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 21:05 – Torsdag 26/11

Club Brugge               Napoli Logo
Spelbloggare.se har ett speltips ute för Djurgården-Luleå om hockey lockar mer än Europa League.

Slutspelsklara Napoli åker till Belgien för att möta Club Brugge i femte omgången av gruppspelet i Europa
League. Club Brugge har fortfarande chansen att ta sig vidare till slutspelet, men då måste man ta poäng idag och antagligen till och med vinna om Midtjylland tar 3 poäng mot Legia Warszawa.

Napoli har gått fram som en ångvält och kört över allt motstånd i Grupp D, hemmamatcherna mot Club Brugge och Midtjylland slutade båda med 5-0 segrar, men även på bortaplan har man vunnit sina matcher med minst 2 måls marginal. Det är möjligt att man sparar lite på nyckelspelare, som målkungen Higuaín, inför seriefinalen i Serie A mot Inter på måndag, men även om de bara spelare 60-65 minuter eller till och med vilas i matchen så har Napoli visat att de är minst en klass bättre än de andra lagen i gruppen. Spelare som Higuaín och Hamšík har fått vila en hel del i Europa League matcherna hittills och är bara bokförda på 111 respektive 145 minuter spelade av 270 möjliga, trots det har man som tidigare nämnt närmast kört över allt motstånd man ställts mot, det finns alltså lite sparkapital att ta av i Napoli om man låter dem spela iaf en halvlek i dagens match.

Tittar man på Club Brugge så har de fortfarande chansen att gå vidare till slutspelet, men i ärlighetens namn ska det sägas att de tagit samtliga sina 4 poäng och gjort 2 av sina 3 mål mot gruppens riktiga slagpåse Legia Warszawa. De vet att de måste ta poäng här och antagligen vinna matchen, så får Napoli hål på belgarna tidigt så kan siffrorna dra iväg i den här matchen, på samma sätt som vi sett i Champions League de senaste två dagarna då lag som är en klass bättre inte slår av på takten utan fortsätter spela när deras motståndare gett upp.

Som man kan förstå av texten tror vi att Napoli kommer att vinna den här matchen utan större problem, speltipset är att Napoli vinner på 1-x-2 marknaden till fina 2,31 gånger pengarna på 24hbet. Men det finns även ett spännande chansspel, att Napoli gör över 3.5 mål erbjuds till oddset 10.00 och det känns som det är värt en mindre insats.

Speltips: Napoli vinner till oddset 2,31
Spelbolag: 24hbet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*