Speltips 26/1: New York Knicks – Sacramento Kings

Match: New York Knicks – Sacramento Kings
Marknad: Spread
Speltips: New York(+4,5)
Odds: 1,97
Spelstopp: 01:35 – Tisdag 26/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

New York Knicks Logo               Sacramento Kings Logo

New York Knicks (8-37, 5-17 hemma) har sett en uppsving den senaste tiden och man har vunnit 3 av de 4 senaste. Förlusten senast borta mot Charlotte kan förklaras med att Carmelo Anthony vilade sitt knä och fick ledigt. Carmelo är förväntad att spela och det har vi som en förutsättning i dagens speltips. Han har gjort 36 poäng per match i sina 3 senaste mot Sacramento. Jose Calderon är listad som day to day men eventuella ersättaren Tim Hardaway Jr hade 25 poäng, 6 returer och 5 assist i lördags.

Sacramento (16-27, 6-12 borta) kommer in i matchen med usel form och har förlorat 6 i rad och 8 av senaste 10. Senast mot Golden State var det inte mycket man kunde göra när Thompson satte nytt NBA rekord med 37 poäng i en quarter. Kings är också ett av ligans sämsta lag defensivt och ger upp 104.3 poäng per match och 107.8 i de 6 senaste. Matchen innan Golden State förlorade man dock hemma mot Brooklyn vilket visar riktigt usel form och klass och inget talar för en förbättring i natt.

En match mellan 2 mediokra lag men formen talar för Knicks och Kings har inget svar på Anthony. Vi spelar New York +4.5.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*