Speltips 25/6: Schweiz – Polen

Match: Schweiz – Polen
Marknad: Över / Under
Spelstopp: 15:00 – Lördag 25/6

Schweiz Logo               Polen Logo
Schweiz och Polen inleder slutspelet i EM när de möts i den första åttondelsfinalen, de gör upp om en kvartsfinalplats mot Kroatien eller Portugal.

Schweiz inledde med en 1-0 seger mot Albanien och följde upp med oavgjorda matcher mot Rumänien och Frankrike. Totalt gjorde de två mål och släppte in ett mål på de tre gruppspelsmatcherna. Det sammanfattar även laget ganska bra, de har en bra defensiv men aningen mer tveksam defensiv och saknar en utpräglad målskytt i laget.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Polen vann två matcher i gruppspelet och spelae en avgjord, men man gjorde lika många mål som Schweiz. Mn släppte dock nte in något mål och vann alltså två matcher med 1-0 och spelade 0-0 i den tredje. Så även Polen har en defensiv som kan täppa till bakåt. Man ska även ha en av turnerings bästa anfallare i form av Lewandowski, som har spelat hela de tre inledande matcherna men ännu inte gjort något mål i EM.

Vi håller Polen som knapp favorit här, men skulle inte all bli förvånade om det slutar 0-0 då vi förväntar oss ytterligare en målsnål match för lagen. Så vårat speltips för Schweiz – Polen är under 2.5 mål.

Speltips: Under 2.5 mål till oddset 1,65
Spelbolag: LeoVegas – bäst på mobilbetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*