Speltips 25/2: Manchester United – FC Midtjylland

Match: Manchester United – Midtjylland
Marknad: Asian Handicap
Spelstopp: 21:05 – Torsdag 25/2

Manchester United Logo               midtjylland_logo

Efter att ha förlorat på bortaplan i Danmark för mindre än en vecka sen ska Manchester United nu försöka vända på steken hemma på Old Trafford. Man är gjorda till väldigt stora favoriter men matchen är svårvärderad med tanke på Uniteds form, alla skador man har samt att man på många sätt har en viktigare match att spara kroppar till redan om 3 dagar, hemma mot Arsenal i ligaspelet. Dessutom kan vi ana hur stämningen blir om man inte får hål på Midtjylland första dryga halvtimmen.

Med risk för att det är och kommer bli många slitna kroppar så skulle Uniteds startelva kunna se OK ut, även om ytterbacksplatserna lär fyllas av för många okända namn som Love, Riley eller Varela. Listan av bekräftade skador är åtminstone 9 potentiella startspelare och flertalet defensiva pjäser alltså. Dessutom drog både Lingard och Borthwick-Jackson på sig skador i FA-cupen för några dagar sedan.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

När FC Midtjylland nu möter United är det sista prövningen innan ligastarten den 29/2. Vi noterar att man förlorade första vänskapsmatchen mot Skive IK men annars är man obesegrade mot lag som AIK, IFK Göteborg, Malmö FF, Horsens och Manchester United under försäsongen. Bara så sent som under höstsäsongen slog man både APOEL Nicosia och Club Brugge på bortaplan i Europa League och man gjorde en fin match borta mot Southampton i en match som slutade 1-1.

Vi tycker det är absurt hur United kan vara så stora favoriter här med tanke på förutsättningarna som råder. Om Jess Thorup gjort sitt jobb ska Midtjyllands spelare vara i toppform inför säsongen medan vi vet hur hårt matchade Uniteds spelare blivit under lång tid. Det finns klasspelare i Midtjyllands lag och med tanke på förutsättningarna är det egentligen lite som talar för att United ska hålla nollan. Man får upp emot och över 15 gånger pengarna på rak Midtjylland-seger för den modige. Vi går på +1,75 mål till Midtjyllands fördel. United har bara vunnit med 2 mål eller fler vid 4 tillfällen senaste 4 månaderna.

Speltips: FC Midtjylland(+1.75) asian vinner till oddset 1,95
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*