Speltips 25/2: Dubbelspel på NBA

Match: Atlanta Hawks – Dallas Mavericks, Sacramento Kings – Memphis Grizzlies
Marknad: Money Line, Dubbel
Utfall: Atlanta och Memphis
Odds: 1.814
Spelstopp: 01:35 – Torsdag 26/2
Spelbolag: Pinnacle Sports

Atlanta Hawks Logo(44-12, 25-4 hemma)             Dallas Mavericks Logo(39-20, 19-11 away)                     Sacramento Kings Logo(19-35, 12-17 hemma)               Memphis Grizzlies Logo(41-14, 18-9 borta
Trots ett nästan fullt schema var det idag klurigt att hitta bra spreads. Det känns som de flesta bolagen ligger ganska rätt till i sina spreads och det finns flera matcher som ser täta och svåra ut. Vi väljer istället att spela en dubbel på Money Line där vi har hittat 2 väldigt spelbara tips. Den första matchen är Atlanta Hawks hemma mot Dallas Mavericks. Atlanta har gått en aning knackigt efter sina 19 vinster i rad och man förlorade okarakteristiskt hemma mot Raptors i Fredags men kom snabbt igen med en seger borta mot hemmastarka Bucks. Idag känns det som man vill visa publiken att förra hemmamatchen bara var en tillfällighet. Dallas har vunnit 3 raka matcher men ingen av dem har varit på bortaplan. Det verkade inte vara helt i harmoni senast när Rondo fick sitta på bänken från tredje quartern efter ett bråk med coach Carlisle.

I den andra matchen hittar vi Sacramento Kings som tar sig an ett högtflygande Memphis Grizzlies lag. Efter att ha vunnit mot Boston åkte Sacramento på en storförlust mot Clippers och DeMarcus Cousins sa att orken tog slut. Med en ny coach har spelet ändrats men resultaten är inte mycket bättre och om orken tar slut inatt kommer det bli riktigt tufft. Memphis som var riktigt bra i grund och botten har sedan man fick in Jeff Green lyft sig till ett lag som kommer slåss om titeln. Sedan Green kom från Boston har laget vunnit 15 av 18 matcher och han är stor hjälp både framåt och bakåt. Framför allt kan han försvara mot en större swingman vilket är en roll som man tidigare saknade och något som behövs inatt mot Rudy Gay.

Vi känner oss trygga i en dubbel där vi tror Atlanta har fördelen tack vare hemmaplan och Memphis använder sin tyngd för att ta hand om Kings.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*