Speltips 25/11: Sjachtar Donetsk – Real Madrid

Match: Sjachtar Donetsk – Real Madrid
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 25/11

Sjachtar Donetsk               Real Madrid Logo

Sjachtar Donetsk kan spela återstående två matcher av gruppspelet utan någon större press mot Real Madrid på hemmaplan och PSG borta. Ingen förväntar sig att man ska plocka poäng och om inte Malmö stjäl en poäng på ett lika tufft spelschema ska det mycket till för att man ska tappa Europa League platsen till Malmö på sämre målskillnad. Att spela utan press kan vara bra men här tycker vi ändå att oddsen som erbjuds på något pressade Real Madrid är bra. Man får 1,960 i odds hos Pinnacle som är en av våra favoriter och oddsen ser ut att vara på väg nedåt.

Med två raka förluster i ligan mot Sevilla och Barcelona är Real Madrid och framför allt Rafa Benitez pressade. Trots att man ligger bra till i Champions League med 3 poäng till godo på PSG finns det inte en chans att det sparas på spelarna. Om det inte redan pågår en maktkamp i omklädningsrummet som vi inte känner till, så är inte ens Benitez så stolt att han inte spelar bästa laget här. Vi tror det kan komma en reaktion från Real och det skadar definitivt lagets chanser att Sjachtar saknar två ordinarie försvarare i rutinerade kaptenen och högerbacken Srna samt nästan lika rutinerade mittbacken Kucher, på grund av avstängning.

När lagen möttes på Bernabeu i september var Real Madrid det klart bättre laget och vann med 4-0, förvisso med hjälp av ett rött kort till Sjachtar efter 50 minuter och två straffar därefter, men ändå. Vi är alltid för att spela överodds men det betyder inte per automatik att man ska undvika storlagen och bara spela höga odds. Vi spelar gärna ett Real Madrid med revanchlusta till närmare 2 gånger pengarna, trots bortaplan.

Speltips: Real Madrid vinner till oddset 1,960
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*