Speltips 25/1: Cleveland Cavaliers – Oklahoma City Thunder

Match: Cleveland Cavaliers – Oklahoma City Thunder
Marknad: Spread
Utfall: Cleveland(-3,5)
Odds: 2,00
Spelstopp: 21:30 – Söndag 24/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Cleveland Cavaliers Logo               Oklahoma City Thunder Logo

Cleveland Cavaliers (24-20, 14-9 hemma) har den senaste tiden sett ut som det lag många trodde de skulle vara innan säsongen började. LeBron har varit som pånyttfödd efter sin skada och resten av laget har hängt på. Man har 5 raka vinster och det har sett relativt enkelt ut, även i matchen hemma mot Chicago. I fredags mot ett Charlotte i form vann man med 39 poäng och det var aldrig hotat, James hade 25 poäng på 27 minuter och JR Smith sänkte 7 trepoängare. Laget snittar 115.6 poäng under de 5 vinsterna men vad som varit ännu bättre är att man håller motståndet till 92 poäng. Kevin Love är det enda negativa och han behöver hitta sin roll, han har bara satt 4 av senaste 21 treorna.

Kvällens motståndare Oklahoma (22-21, 10-14 borta) har också sett ett lyft i form den senaste tiden och man är ett annat lag när både Westbrook och Durant kan spela. Man är 14-6 när båda spelar. De kombinerade för 43 poäng mot Atlanta senaste men det räckte inte mot bästa laget i East. Cleveland är dock lite för bra just nu och James trivs bra mot Oklahoma och skjuter 59,4% i senaste 4 matcherna han spelat mot dem.

Trevligt att se en tidig match för oss på den här sidan av Atlanten. Vi tror Cleveland är det bättre laget, de är också piggare efter en enkel match i fredags jämnfört med Oklahoma som spelade en tuff match mot Atlanta och gick till OT mot Washington innan dess. Spreaden känns också som rimlig att slå så vi spelar Cleveland -3,5.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*