Speltips 25/1: Chicago Bulls – Miami Heat

Match: Chicago Bulls – Miami Heat
Marknad: Spread
Speltips: Chicago(-5,0)
Odds: 1,52
Spelstopp: 21:30 – Söndag 24/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr insättningsbonus för nya spelare!

Chicago Bulls Logo               Miami Heat Logo

Chicago Bulls (29-16, 13-10 hemma) verkar ha kommit över sin lilla blip man hade med 6 förluster på 8 matcher. Coach Thibodeau skippade träningen i tisdags och kallade till lagmöte. Vad som sades vet vi inte men vi kan se effekten. Vinst hemma mot mästarna San Antonio och en tung seger borta mot Dallas. Man vann också returerna med 93-69 över de två vinsterna efter att ha haft en minusstatistik på returer under den dåliga perioden. Det verkar helt enkelt som det var inställningen det var fel på. Spelar man hårt och tufft hela matchen är man ett bra lag. Pau Gasol har 33 returer i senaste 2 matcherna och Joakim Noah var mot Dallas äntligen tillbaka från skada.

Miami Heat (29-16, 1-11 borta) har haft det trögt med poängprodutionen den sista tiden och snittar 85.5 poäng framåt senaste 6 matcherna. De har ocksa en minusstatistik på returer sett till hela säsongen (-3.2) vilket inte bådar gott med Chicagos nya fokus på hårt jobb under korgarna. Miami slog Indiana senast med 2 poäng och man tappade en 20 poängs ledning under den matchen. Wade sköt 5 av 16 senast och klagade över huvudvärk, känns som det kan bli mer alvedon för Wade efter kvällens match. Hassan Whiteside är listad som day to day efter att ha missat senaste 2 matcherna.

Heat har förlorat 7 av de 8 senaste matcherna i United Center och det mesta talar för att det blir mer av desamma nu. Vi tycker dock att spreaden kanske är något hög och väljer att justera till -5.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*