Speltips 2/5: Chelsea – Tottenham

Match: Chelsea – Tottenham
Marknad: Antal kort – asian
Spelstopp: 21:00 – Måndag 2/5

Chelsea FC Logo               Tottenham Hotspur Logo

Det vankas Londonderby på måndag kväll, där Tottenham är piskade att vinna om man ska fortsätta ha en teoretisk chans på ligaguldet. Sett till historia kan det bli tufft då Chelsea inte förlorat hemma mot Tottenham sen 1990. Nu är Chelsea inte samma laget i år som de varit åtminstone de senaste 20 åren, men det finns definitivt ljuspunkter från senaste veckorna. Skadesituationen bakåt börjar ordna upp sig, Diego Costa är tillbaka från avstängning och Eden Hazard gjorde sina två första ligamål senast när man bortaslog Bournemouth med 1-4. Innan dess hade man två raka förluster mot Swansea och Manchester City.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Tottenham har vunnit 10 av sina 14 senaste matcher med blott en förlust och borde också vara nöjda med hur spelet sett ut senaste veckorna. Det svider dock att Leicester fortsatt vinna i toppen och man missade att plocka poäng senast när man bara fick med sig 1 poäng mot West Bromwich. Med 8 poäng upp till Leicester med 3 matcher kvar att spela är man piskade att vinna den här matchen och vi räknar därför med att det blir en del känslor.

Mark Clattenburg dömer matchen och han brukar inte dra upp korten i onödan men tvekar heller inte vid behov. Kortsnittet i de 5 senaste matcherna han dömt har hamnat på 4,2 kort och här erbjuder Bet365 en asianlina på 4 kort till oddset 1,80. Det innebär alltså att vi behöver 5 kortpoäng för att vinna men vi är säkrade pengarna tillbaka vid 4 kortpäng. Vi räknar med att det blir känslosamt här oavsett matchbild och det finns gott om hårdföra spelare i båda lagen som kan dra på sig kort, samtidigt som det finns utrymme för feltajmade tacklingar med så många skickliga och snabba spelare som kan vända på en femöring. Londonderby i kombination med jakt på ligatiteln gör att Clattenburg kommer dra upp kortet minst 4 gånger under 90 minuter, men troligtvis fler.

Speltips: Över 4 kort till oddset 1,80
Spelbolag: Bet365 – bäst på liveodds!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*